imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Majdnem megnyalták az iPhone-t… Mary PopKids interjú


Múlt hét csütörtökön az egyre népszerűbb Mary PopKids a Sziget fesztivál Nagyszínpadán lépett fel, olyan nevek előtt, mint Bastille, Lily Allen és Macklemore. A koncert alatt ugyan végig zuhogott az eső, a srácok mégis nagyon jól érezték magukat, sőt, még egy lánykéréshez is hozzájárultak. Erről és még sok minden másról meséltek nekünk, és dolgokat nyaltak meg…

Szó esett arról is, hogy honnan jöttek és hová jutottak, illetve ki volt az idei Sziget legjobb–fej külföldi fellépője (mert a magyarok közül természetesen a Mary PopKids). Megmutatták nekünk új lemezüket – aminek tartalma mellett a dizájnja is szuper lett –, és olyan szelfiket, amiket látnod kell! Még az én iPhone-omat is elkobozták és posztoltak a Facebookomra: Post by Anna Szell.

Azt is megtudhattuk, hogy mennyit számít egy magyar zenekarnak iTunesban elérhetőnek lenni, hiszen így olyan emberek, producerek és kiadók is rájuk találhatnak, akik akár több ezer kilométerre vannak Magyarországtól és a Mary PopKidstől. Kama pedig még titkos alteregóját is felfedi a világ előtt!

iMagazin – Sziget – Mary Popkids from iSTYLE TV on Vimeo.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!