imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Más Apple-termékben is feltűnt a szenzorsziget!


Egyeseknek szúrja a szemét, mások szerint ez különbözteti majd meg az iPhone-t a többi okostelefontól. Biztos kitaláltátok már, hogy az iPhone X szenzorszigetéről van szó, amely most váratlan, viszont annál ötletesebb helyen bukkant fel az Apple-nél.

Lehet szeretni vagy utálni, afelől nincs kétség, hogy elképesztő, mennyi technológiát zsúfolt az Apple az iPhone X előlapján ékeskedő “kamerakivágás” alá. A felhasználó csak egy pár négyzetmilliméteres kis sávot lát, amely belelóg a kis híján edge-to-edge OLED kijelzőbe. Holott ez az apró kivágás felelős az iPhone X legnagyobb innovációjának, a Face ID-nek működtetéséért.

Belegondolni is nehéz, mennyi mérnök, mennyit túlórázhatott, mire az ötlet eljutott a kivitelezésig. Azonban a szenzorsziget nemcsak a mérnököket, de az Apple pulykabéköntől és pisztáciás-avokádós smoothie-tól megrészegült kreatívjait is megihlette.

Egy Reddit-felhasználó szúrta ki az alábbi apróságot, ami ha nem csillagos ötös Easter Egg az Apple-től, akkor semmi sem az.

Apples retail bags take it up a notch from iphone

Ha már itt tartunk, el kell ismerni, azért a Samsungnak is jár egy pont a 10/10-es oltás kategóriában ezért a poénért.

Úgy tűnik, most egy darabig a szenzorsziget kimeríthetetlen móka-téma lesz techfalván.

Ha szeretnéd élőben megcsodálni a szenzorszigetet, látogass el valamelyik iSTYLE üzletbe és döntsd el magad, hogy mennyire találod zavarónak a dolgot. Ha pedig kedvet kaptál, már le is adhatod az előrendelésed, hogy mielőbb kézbe kaphasd a készüléket.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!