imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Második arc hozzáadása a Face ID-hoz iOS 12 alatt


Ahogy a Touch ID esetében több ujjunkat is konfigurálhatjuk, úgy a Face ID-nál is lehetőségünk lesz az iOS 12-ben több arcot megjegyeztetni az iPhone-nal.

Egyelőre arról hivatalosan nincs szó, hogy több felhasználóssá tenné az Apple a Face ID használatát. Bár kétségtelenül időszerűvé válhat, ha az új iPad Prók is megkapják az arcfelismerő funkciót.

Viszont sok esetben gyorsíthatjuk és növelhetjük a Face ID hatékonyságát azzal, ha hozzáadunk egy új arcot, például munkaközben védőmaszkban. Igen, ugyanis eleinte előfordul, hogy jelkódot kér a felhasználótól. Annak érdekében, hogy megbizonyodhasson arról, valóban a telefon tulajdonosa próbálja feloldani.

Új arc hozzáadasa a Face ID-hoz:

1. Lépj be a Beállításokba
2. Görgess a Face ID & Jelkód menühöz
3. Add meg a Jelkódod
4. Állíts be egy új arcot a meglévő mellé az Alternatív külalak beállítása pontnál

Hozzáadhatom mások arcát is a hitelesítéshez?

Nos, mint korábban a Touch ID-nál, úgy itt is lesz erre lehetőségünk. Felhasználói beszámolók alapján működik a dolog, annak ellenére, hogy az Apple semmit nem kommunikált erről hivatalos formában.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!