imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Matyi vagyok, 15 éve cikkíró, és az insta az kaki

Az van, hogy senki nem ért rá a cégben ma nektek cikket írni én meg még hónapokkal ezelőtt jófejségből megígértem a többieknek, hogy ha nagy szarban vannak, akkor besegítek egy cikkben.

Most itt vagyunk. Matyi vagyok. Ez pedig a Instagramon lévő haverok elnémítása.

Egyrészt 36 leszek idén és felnőtt emberként az Instán való szörfölés nem foglalkoztat nagyon, ezért nyilván az sem, hogy az általad követett embereket eltüntetheted, de mivel ugye megígértem…

Nyilván van az a helyzet, amikor a haver debil barátnőjét be kell követni és minden cukis képet likeolni, vagy amikor a barinő új pasijának az új tetkóit minden szögből megcsodálhatod és ugyan nem kötelező, de már mindenki megmutatta imádatát.

Nameg amikor a főnököd bejelöl _akárhol_ és vissza kell jelölnöd és egyrészt vigyázni, hogy mit osztasz meg utána, másrészt itt is kegyelem likeokat osztogatni, mert látod, hogy csak kollégák aktivizálták magukat egy-egy béna postja alatt.

Na most az a rossz hír, hogy ez az új funkció erre nem jó. Az idegesítő embereket simán letilthatod és eddig is letilthattad bármilyen platformon. Csak tudnám, hogy minek vetted akkor fel őket.

De azokkal az idegesítő emberekkel mi van akik ott vannak az arcodban nap mint, nap és még te jössz ki rosszul, ha nem kommunikálsz velük.

Most elkezdünk dolgozni valami social auto like bot-on, sztem sokkal nagyobb sikere lesz, mint a némításnak. Stay tuned.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!