imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Még a végén új Mac Pro is kerülhet a karácsonyfa alá idén


A mostani 16″-es MacBook Pró lázban égve egy kicsikét elhanyagoltuk a Mac Pro témát, de úgy tűnik az idei WWDC-n bejelentett “sajtreszelő” is megérkezhet még az idén.

A Bloomberg most tudnivéli, hogy még idén decemberben megnyílhatnak a mennyek kapui és kezdetét veheti a Mac Pro értékesítése. Igaz, hogy június óta csend honol a témában, most az elemző cég úgy gondolja, hogy egy decemberi piacradobás egészen beleillene az eddigi mintázatban.

Ugyanis az elmúlt néhány évben több termék is érkezett decemberben: az előző Mac Pro 2013. december 18-án, a 2017-es iMac Pro pedig december 14-én. Így közel sem világtól elrugaszkodott ötlet egy decemberi indulás, legyen az 9-e vagy 16-a. Főleg, hogy a héten már kiszúrni vélték az új eszközt a híres EDM DJ, Calvin Harris stúdiójában is. Ez még több reménykedésre ad okot.

Related image

Az újonnan érkező eszköz nem véletlenül Pro, valóban a professzionális felhasználók az egyértelmű célközönség. Ezt igazolja a 6 000 dollárosra duzzadt árcímke és a kiegészítők is. Jó, azért a 28 magnak és 1,5 TB memóriának ára van…

A Mac Próval egyidőben jöhet a Pro Display XDR is, az Apple saját 32″-es, 6K-s monitora, ami szintén egészen vastagra sikerült, 5 000 dollárnál kezdődik az ára. És akkor még az extra talpat bele sem vettük…

A decemberi indulás természetesen még mindig csak találgatás, semmi hivatalos infó nem hangzott el az ügyben, de mi azért reménykedünk.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!