imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Még annál is több A13-as chipre van szükség, mint gondolnád


Az Apple megbízta elsőszámú chipgyártó partnerét, a Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.-t (TSMC) az A-sorozatú processzorok gyártásáni számának növelésével.

Nagyon belehúztam a Bloombergnél, ez már vagy a negyedik, legalább minimális hírértékkel bíró infó, ami tőlük jött a napokban. Most azt állítják, hogy a növekedést leginkább az indikálta, hogy az idei iPhone-ok kereslete elég erősre sikeredett, különös tekintettel a kedvezőbb árú iPhone 11-re. És az sem elhanyagolható részlet, hogy a hamarosan elvileg bejelentésre kerülő iPhone SE 2 vagy 9 is ezzel a procival ketyeghet.

Úgy tűnik, az Apple megkísérli a felzárkózást a vártnál nagyobb igényhez a legújabb iPhone-ok esetén. Múlt ősz óta különösen az iPhone 11 eladásai jóval meghaladták az Apple elvárásait.

A CIRP piackutatása szerint az iPhone 11 az iPhone összes eladásának 39%-át tette ki a decemberben végződő negyedévben, ami több mint duplájaaz iPhone 11 Pro és a 11 Pro Max 15%-ának.

Forrás: Bloomberg

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!