imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Még idén jöhet az AirPods 3. generációja


Alig szoktuk meg az Apple vezetéknélküli fülhallgatójának második generációs kiadását, máris a harmadik kiadást várjuk. De mit tehetnek újdonságként bele még idén? 

Az AirPods jelenleg az Apple egyik legkelendőbb terméke, ráadásul – ugyanúgy mint az Apple Watch – a legnépszerűbb is a maga nemében. Már a második generációnál tart, azonban megjelenésében eddig mit sem változott (a ledet leszámítva). A legújabb hírek szerint ez változhat a közeljövőben, és a hétköznapi használat során fontos fícsörökkel is gazdagabb lesz.

Daniel Ives (a Wedbush elemzője) szerint még az idei évben láthat napvilágot az új AirPods, ami várhatólag kívül-belül megváltozik majd. Az eddigiek sajnos nem rendelkeznek semmiféle vízállósági tanúsítvánnyal, azonban a harmadik generáció valószínűleg kap egy bizonyos szintű IP besorolást. Hogy melyik kategórába esik majd, azt előre sajnos nem tudni, de szinte biztos, hogy minimum por- és cseppálló lesz. Eddig is sok felhasználó hallgatta rajta előszeretettel a kedvenc számait edzés közben, azonban mindenképpen előny, ha biztosak lehetünk benne, hogy bírja az esetleges izzadsággal való találkozást.

Ha a hír igazak, itt még nem állnak meg a fejlesztések, hiszen az Apple dolgozik az aktív zajszűrés beépítésén is, ami ugyancsak hiánypótló lenne például egy metrón vagy buszon való utazás alkalmával. Ez a két új fícsör azért is tűnik valószínűnek, mert egyrészt több konkurens is rendelkezik hasonló tulajdonságokkal, másrészt még tavaly nyáron Mark Gurman (aki az AirPods-ok tekintetében eddig elég sikeresen tippelt) említést tett arra, hogy a cég vízálló és zajszűréssel rendelkező AirPodson dolgozik.

Mark elhintette azt is, hogy a cég előállhat egy sajátmárkás vezeték nélküli fejhallgatóval is, aminek ráadásul stúdiószintű minősége lesz. Optimista kijelentés, annyi szent, mindenesetre kíváncsian várjuk! Azért ezt a hírt érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen az utóbbi időben jócskán megújult a Beats paletta, aminek nem biztos, hogy érdemes házon belül konkurenciát kreálni.

Még idén áprilisban Ming-Chi Kuo is megszólalt AirPods ügyben. Ő már egyenesen két változatot is belengetett, amik tömeggyártásának megindítását az idei év utolsó, vagy 2020 első negyedévére jósolta. Sajnos nem tért ki mindkét új modellre, azonban elárulta, hogy az egyik dizájn szempontból gyökeresen megváltozik, és hogy érezhetően vaskosabb árcédulával kerül a boltok polcaira, mint a jelenleg kapható második generáció. Ha belegondolunk, logikus döntés lenne az Apple-től, hiszen az emberek egyik fele nagyon szereti a mostani kialakítást, viszont sokan hiányolnak egy fülpárnás (vagy ha úgy tetszik “agybadugós”) kivitelt.

Ti mit gondoltok, az Apple marad a mostani AirPods dizájnnál, vagy valóban behoz egy második variánst is a kínálatba?

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!