imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Még mindig csak távoli terv lehet az egységes Apple-médiacsomag


A Financial Times információi szerint a vállalat többéves Apple Music szerződéseket írt alá egy rakat nagyobb zenei kiadóval, viszont minden más téren még nem jutottak egyezségre. 

Míg ezek a megállapodások biztosítják, hogy olyan művészek, mint pl. az évek óta Apple-ös színekben futó Taylor Swift, dalai a zenei kínálatban maradnak, addig az új szerződések részletei további Apple szolgáltatásokat nem fednek le.

A többek közt a Universal Music-kal, Sony Music-kal és Warner Music-kal kötött dealek olyan neveket hoznak be a vállalathoz, mint Taylor Swift, Lizzo vagy Adele.

Jól mutatja az USA-beli status quót, hogy míg a 60 millió előfizetővel rendelkező Apple Music teljesen simán behúzta ezeket a szerződéseket és előadókat, addig a több mint dupláját hozó (124 millió előfizető) Spotify még csak a közelében sem jár ezeknek a megállapodásoknak.

Korábban felmerült már annak az ötlete, hogy a vállalat szolgáltatási csomagokat tenne lehetővé, melyek keretein belül a különböző médiumok (Apple Music, Apple News+, Apple TV+) egy csomagban lennének elérhetők. Azonban a szerződésekből most úgy tűnik, az egységesített előfizetés továbbra is csak távlati terv marad.

Bár az Apple News+ jelenleg országunkban még nem elérhető, abban biztos vagyok, hogy számtalan előfizető díjazná, ha kedvezőbb konstrukcióban lenne számára elérhető az zenei és filmes streaming lehetőség.

Forrás: 9to5Mac

Te előfizetsz bármire vagy csak a próbaidőt nyomtad el?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!