imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Még nem az iPhone XR a legnépszerűbb iPhone, de hamarosan…


Az új modellek közül legalábbis. A Mixpanel adatai szerint érdekes módon nem hagyományos iPhone-ok állnak vezetésre. Egyelőre…

Egyre hangosabb az a felhasználói réteg, amelyik ellenzi az egyre csak növekvő telefon-képátlókat, és inkább maradnának a 4 inch körüli vonalon. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a nagy modelleknek nagyon is van piaca. Nem is kicsi. Olyannyira, hogy a Mixpanel adatai szerint jelen pillanatban az új modellek közül az iPhone XS Max a legnépszerűbb.

De ez nem lesz sokáig így, elnézve a tendenciákat. Ahogy azt sejteni lehetett, az idei felhozatalból a legjobb ár-érték arányú termék, azaz az iPhone XR sokak tetszését elnyerte. Mivel valamivel később startolt a boltokban, ezért egyelőre a lemaradását dolgozza le, de például az iPhone XS-t már le is előzte papíron.

Százalékos elosztást nézve az iPhone XR jelenleg 3,08%-on, az iPhone XS 2,9%-on, az XS Max pedig 3,69%-on áll. Ezek persze még nincsenek ott a tavalyi modellek számainál, ami az iPhone X esetében 11,82%-ot, az iPhone 8 Plus esetében 10,01%-ot, míg a sima iPhone 8 esetén 9,84%-ot jelent.

Fontos, hogy ezek az adatok nem hivatalos forrásból érkeztek, így leginkább csak iránymutató körülbelüli értékekként szabad őket kezelni.

Forrás: Cult of Mac

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!