imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Még tart a Cyber Monday: most vásárolj be alkalmazásból!


Alig pörgött le a Black Friday láz, máris itt a Cyber Monday. Ezen a jeles napon egy tonna jobbnál jobb alkalmazásra tehetsz szert akciós áron. Most érdemes nagybevásárlást tartani az App Store-ban!

Bár itthon már kedd van, az időeltolódás miatt még bőven benne vagyunk a Cyber Mondayben, ami egyfajta Black Friday afternek is tekinthető. Talán az online vásárlást szokás „ünnepelni“ ilyenkor, de ez igazából teljesen lényegtelen. A lényeg, hogy kismillió app szokott ebben az időszakban akciós lenni.

Érdemes tehát ilyenkor előre betárazni az évre játékokból, produktivitás serkentőkből és egyéb hasznos appokból, amik megtetszenek, tényleg rengeteget spórolhattok vele. Már csak azért is, mert van, ami teljesen ingyenes lett.

Az alábbi lista borzasztó hosszú (köszi, 9to5Mac), és mivel egy része még Black Friday, vagy más apropóból leértékelt alkalmazás, nem tudjuk garantálni, hogy minden akciós is marad a publikálás pillanatában, így ha olyat találtok, ami már nem kedvezményes, kérlek jelezzétek nekünk kommentben. Ahogy azt is, ha valami igazán jó ajánlatot láttok, hátha másnak is tetszene, csak nincs ideje végigkattintani az összes linket.

Íme tehát a lista, jó szemezgetést:

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!