imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Még több hely jut az aksinak a 2020-as iPhone-okban


Ott nyernek helyet a tervezés alatt álló modellekben, ahol tudnak. Most éppen egy akkumulátor rétegen faragnak jelentőset.

Az évente bemutatásra kerülő iPhone-ok esetén ugyan manapság nem látunk olyan elképesztő nagy különbségeket, mivel a termék rendkívül kiforrta magát. Éppen ezért nagy és nehéz munka a mostani megoldásokon is tovább javítani.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, előre kell tervezni, ezért már most számos újdonságról tudunk, mint az OLED képernyőre integrált érintőképernyő. Ezek többsége a beszállítói láncból szivárog ki, mint ahogy mostani pletykánk is.

A dél-korei THE ELEC hírei szerint az ITM Semiconductor hamarosan megnyitja harmadik gyárát Vietnámban, és már a negyedik egységet is tervezi, miközben közel 5 milliárd forintos operatív forintot tudott felmutatni az idei harmadik negyedévben. A növekedés forrása pedig a sikeres Apple partnerkapcsolat.

Az ITM ugyanis védő áramköröket gyárt, korábban elsősorban az AirPodsokba, de az iPhone 11 óta az iPhone-okba is, és vélhetően nagyobb megrendelést kapott, mivel ez a harmadik gyár már kizárólag az Apple termékekbe termel majd (az első két gyárban a Huawei és az Oppo készülékekbe is gyártanak alkatrészeket).

A jó hír, hogy az új technológia állítólag már 50%-kal kisebb és vékonyabb lesz elődjénél, így lényegesen kevesebb helyet igényel majd az iPhone belsejében. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a több fronton történt kisebb méretcsökkenést az Apple majd az akkumulátorok további növelésére használja fel, új elemeknek keresnek épp helyet, vagy a modellek vékonyítására készülnek.

Image result for iphone 11 pro max battery

2020 őszén egyre több elemző információi szerint 4 iPhone modell bemutatására készül az Apple, két különböző szinten 2-2 méretben. Arról is írtunk már, hogy 2021-től ez akár évi 2 iPhone keynote-ot jelenthetne. Azt nem tudjuk, hogy ez mennyiben befolyásolja a korábban tavaszra jósolt iPhone SE utód piacra dobását.

Forrás: THE ELEC

Neked melyik kéne inkább: pár milliméterrel vékonyabb iPhone vagy pár órányi extra üzemidő?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!