imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Még több ingyenessé vált prémium játék az App Store-ban


A koronavírus-járvány igazi leárazáshullámot indított el, a fejlesztők sorra akciózzák portékáikat.

A múlt héten már két cikkben is figyelmetekbe ajánlottunk néhány prémium játékot, melyekhez korlátozott ideig most ingyenesen juthattatok hozzá az Apple alkalmazásboltjában. Ezek közül azóta már többet is az eredeti árán kínálnak, de nem kell aggódni, van helyettük újabb adag.

Ocmo

Az Ocmo klasszikus ügyességi játék, ahol egy csápos lénnyel kell átvergődnünk magukat különböző akadályokon. 195 értékelés alapján 4,4 csillagon áll, és még a Doom eredeti dizájnere, John Romero is ajánlja, szóval nem lőhetsz vele nagyon mellé, főleg 0 forintért nem…

Az Ocmo letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Rolando – Royal Edition

A 2008-ban megjelent Rolando az egyik első olyan mobilos játék volt, amely később kasszikussá vált. Kerek főhőse sokak örömére tavaly tavasszal ismét visszatért a Royal Editionben, így a legújabb készükékeken is élvezhetjük a puzzle elemekkel gazdagon megszórt 2.5D-s platformert.

A Rolando letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Ez a több díjat, és az App Store szerkesztői ajánlását is besöprő kaland sokak szerint a valaha készült egyik legszebb pixel art stílusú játék, de a látvány mellett jellegzetes zenéjét is dicsérik a rajongók. A multiplatform címet több mint másfél millióan vásárolták meg, vétek kihagyni az ingyenes letöltést.

A Superbrothers: Sword & Sworcery EP letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Dig Deep!

A Dig Deep! nem bonyolítja túl a dolgokat: minél mélyebbre kell ásnunk, miközben a lehető legtöbb aranyat gyűjtjük össze. Igazi casual móka ez, de nem szabad alábecsülni, a kihívásai néha kifejezetten nehéznek bizonyulnak.

A Dig Deep! letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Bónusz: Morphite

A Morphite ugyan kakukktojás, hiszen nem ingyenes, viszont épp egy elég komoly leárazás alatt áll: 1790 forint helyett 349 forintért juthatunk hozzá. A teljesen 3D-s játékot egyértelműen a No Man’s Sky ihlette: itt is bolygóról bolygóra utazva kell erőforrásokat gyűjtögetnünk, de akad mellé egy vékonyka sztori is.

A Morphite letöltése az App Store-ból (349 Ft)

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!