imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Még több munkaerőre van szükség az új iPhone-ok gyártásához


Az iPhone-ok összeszerelésért felelős Foxconn, már nemcsak plusz munkaerőre vadászik, de meglévő és volt alkalmazottaik számára is extra juttatásokat lengettek be, hogy zavartalanul folyjon a három új modell gyártása.

Az Economic Daily News értesülései szerint a vállalat közel 675 dolláros bónuszt ajánlott fel a jelenlegi és ex-alkalmazottak számára, ha egy újabb termelési ciklusra aláírnak a vállalattal, hiszen az idei évben sem lehet kevesebb gyártási volumenre számítani, mint az ezt megelőzőben.

Emellett pedig extra erővel ráfeküdtek az új alkalmazottak rekrutálásra, még a próbaidőt is lerövidítették egy hónapra. Bár, azt nem erősítették meg, hogy ezen lépések az új iPhone-ok gyártása miatt váltak valóban szükségessé.

További értesülések szerint a Foxconn idén a két high-end modell mellett, melyek az iPhone XS és XS Max utódai lehetnek, gyártanak még a kedvezőbb árfekvésű, LCD-s modellből is vagy 150 000 darabot, ami pedig az iPhone XR továbbfejlesztett verziója lehet.

Sajnos az elmúlt két negyedévben az Apple már nem számolt be pontos eladási számokról, így csak találgatni lehet, pontosan miből mennyi fogyott és mekkora volumen gyártása szükséges idén. Az utolsó negyed évben a tendenciák némi visszaesést mutatnak, helyi idő szerint ma éjszaka tartott Q3-as beszámoló után biztosan már többet tudunk majd.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!