imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett a 8 GB-os iPhone 5c


A korábbi 5 ország (Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Ausztrália és Kína) után az Apple ma további országokban tette elérhetővé az alacsonyabb árú, 8GB-os iPhone 5c modellt, köztük Magyarországon is. A március 18-án bejelentett új változat tehát nagyjából 1 hónapos késéssel jutott el hozzánk, ennek a késésnek továbbra sem tudni az okát. Az ára 167 900 Ft az iSTYLE boltokban és a webshopban, ez tehát 18 ezer Ft megtakarítást jelent a 16 GB-os modellhez képest.

A kapacitáson kívül természetesen minden más változatlan, és az összes színben elérhető az új 8 GB-os modell. Érdekesség, hogy az amerikai Apple Store-ban még mindig nem jelent meg, jelenleg 11 országban kapható Magyarországon kívül.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!