imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett a Dark Mode támogatás a Microsoft Office alkalmazásokba


A Microsoftnak sem tartott sokáig, máris integrálták a macOS Mojave látványos újítását.

Noha az iWorks csomag egy rendkívül átlátható, letisztult felülettel rendelkező irodai programcsokor az Apple-től, azért ennek a kategóriának az abszolút királya kérdés nélkül a Microsoft Office. Tekintve, hogy az Office jelen van macOS-en is, meglehetősen sokan is használják elsődleges szövegszerkesztőként. Éppen ezért biztosan sokan fognak örülni annak a hírenek, hogy

a Microsoft Office alkalmazások Dark Mode támogatást kaptak.

Ráadásul nem is a bóvli fajtából, azt kell mondjam, jól áll nekik a fekete. És itt még nem értek véget a 16.20-as verzió újdonságai. Többek között például a Continuity Camera funkciót is támogatják majd az alkalmazások, azzal például illeszthetsz be úgy is képet egy PPT-be, hogy azt közvetlenül a telefonoddal fotózod le.

A legfrissebb kiadással érkező összes újdonságot erre találjátok. A frissítés mind az Office 365 előfizetőknek, mind az Office 2019 for Mac-et egyben megvásároló felhasználóknak elérhető. Ha nem látjátok a frissítést, nyomjatok a Help > Check for Updates lehetőségre a menüsoron.

A Microsoftnak meg jár a pacsi, hogy foglalkoznak a macOS legfrissebb újdonságainak támogatásával.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!