imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megérkezett a Defending Jacob első trailere


Az Amerika Kapitányt is játszó Chris Evans főszereplésével készült drámasorozat néhány hét múlva debütál az Apple TV+-on.

Kb. két hete adtunk hírt arról, hogy Uma Thurman egy elrabolt fiú édesanyjának szerepében fog feltűnni a cupertinóiak streaming platformján, s máris itt egy újabb produkció, amely a szülő-gyermek viszony körül bonyolódik. A Defending Jacob (magyarul Jacob védelmében) az azonos című 2012-es sikerkönyv cselekményét dolgozza fel, ami egy massachusetts-i ügyvédról szólt, akinek a 14 éves fiát megvádolják osztálytársa brutális megölésével.

A kétségbeesett szülő harapófogóba kerül, s kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy az elkeserítő helyzetben lehetetlen egyszerre jó ügyvédnek és jó apának is megmaradni. A cselekmény központjában a család és a külvilág harca áll, melynek előrehaladtával az apa is egyre drasztikusabb eszközökhöz folyamodik.

Az izgalmasnak ígérkező sorozat nyitánya április 24-től nézhető az Apple TV+-on, amit utána heti 1-1 epizód követ. Az apát játszó Chris Evans mellett  olyan nevek tűnnek fel a szereplőgárdában, mint Michelle Dockery (Downtown Abbey), Jaeden Martell (Az- Második fejezet), vagy Pablo Schreiber (Narancs az új fekete). Az első részt a Kódjátszmát is dirigáló  Morten Tyldum rendezte, a széria producere pedig Mark Bomback, aki korábban például az új Majmok Bolygója-filmeken is dolgozott

A sorozat hivatalos oldalát ide kattintva érheted el.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!