imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megérkezett a GoPro gyilkos, csapj le rá már most!


A DJI Osmo Action akciókamera a vloggerek álma, kétoldali kijelzővel, elképesztő képstabilizátorral és számos remek tulajdonsággal. Már előrendelhető az iSTYLE-nál!

A múlt héten jelentette be hivatalosan a DJI legújabb akciókameráját, a DJI Osmo Actiont. A termék egyértelműen a GoPro ellen megy, és ha tényleg olyan jó lesz, mint amilyennek ígérkezik, akkor akár a kategória egykori egyeduralkodójának végét is jelentheti.

A legnagyobb különbség a többi akciókamerához képest a dupla kijelző jelenti, vagyis a megszokott hátlapi mellé az előlapra is berakott egy egészséges méretű kijelzőt a DJI. A vloggerek imádni fogják, hogy a kis kompakt kamerában láthatják is a magukat beszéd közben.

Emellett sikerült belepakolni egy sor olyan tudást, amit a DJI egyéb területeken már felszedett, gondolunk leginkább a drónkokra és a gimbalokra. A RockSteady stabilizátorral elképesztő eredményeket láthatunk a lenti videókban, de ha úgy gondoljuk, mehet a 4k 60fps-es felvétel, a HDR, akár 11 méterrel a víz alatt is! Az ára is kiváló: 124 900 forinttal a GoPro HERO7 alá sikerült belőni.

Ami külön jó hír: az iSTYLE-nál már elindult az előrendelés, így aki szeretne minél előbb egyet beszerezni magának, az feliratkozhat! Mi pedig természetesen amint lehet, tesztelni fogjuk, hogy mit is tud. Már nagyon várjuk!

Addig is lássuk a hivatalos videót, valamint az első teszteket a vloggereknek kiküldött darabokról:

Megtetszett? Irány az iSTYLE webshopja!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!