imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megérkezett a Home Before Dark hivatalos trailere


Az igaz történeten alapuló krimisorozat néhány hét múlva debütál az Apple TV+-on.

A 9 éves Hilde Kate Lysiak sztorija 2016-ban járta be a világsajtót. A kislány azzal vált híressé, hogy az apja segítségével indított saját újságján, az Orange Street News-on keresztül elsőként tudósított egy gyilkosságról, amely városukban, a pennsylvaniai Selingsgrove-ban történt. Az ifjú riporter még a tett helyszínére is kilátogatott, ahonnan egy teljesen szakszerű videós anyaggal jelentkezett.

Lysiak persze kapott hideget-meleget, mert nem mindenki volt képes feldolgozni, hogy valaki ilyen fiatalon érdeklődik az efféle témák iránt. A lelkes kislány kedvét azonban nem vették el a Facebook-profiljára érkező negatív kommentek, és azóta is folytatja munkáját, immáron az arizonai Patagoniában.  Nem mindennapi története pedig megihlette a sorozatkészítőket is, így az Apple TV+ közelgő szériája, a Home Before Dark az ő sztorijából merít ihletet.

A közelgő produkcióhoz nemrég futott be a hivatalos trailer, ami alapján a sorozat ügyesen kiszínezte a valós eseményeket. Az alapok persze megegyeznek: adott egy álmos kisváros és egy Hilde nevű 9 éves lány (Brooklynn Prince), akit rendkívüli módon érdekel az újságírás. A megértő apa (Jim Sturges) figurája szintén feltűnik, ám a legnagyobb csavar is hozzá köthető: a kinyomozandó gyilkossági ügy itt pont az ő gyerekkori barátjának eltűnésével indul.

A trailer alapján a Home Before Dark drámával és feszültséggel teli sorozatot varázsolt Lysiak sztorijából, kíváncsian várjuk az első epizód április 3-i premierjét, hogy a kész anyag is hozza-e az ízelítő színvonalát. Addig is lehet nézegetni a show hivatalos oldalát, amely a szereplőgárdát is bemutatja.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!