imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megérkezett a Photoshop iPadre!


Javában zajlik az Adobe MAX 2019 kreatív konferencia, ahol többek közt a vállalat bemutatja legújabb termékeit, köztük a régen várt Photoshop CC iPadre optimalizált verziójával. 

Az alkalmazás iPades verziója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ugyanúgy megnyissanak és szerkesszenek fájlokat, mint az asztali verzióban, ugyanazokkal a szerkesztő eszközökkel.

Kinézetre teljes egészében a standard Photoshopot hozza, az eszköztárak is ugyanott találhatók benne a bal oldalon, míg jobb oldalon a különböző rétegek kezelésére alkalmas menü található. Szerencsére mindenhez van videó tutorial is, így egy fokkal könnyebb.

Az appot úgy tervezték, hogy ez esetben az érintésvezezérlés legyen a központban, azonban a kód nagyrésze megegyezik az asztali verziójával, így igazából minden eszköz közt biztos az átfedés. Nem kell aggódni a fájlformátumok konvertálása, tömörítgetés, importálás és exportálás miatt. Minden platformon ugyanúgy fog működni, és ott lehet folytatni, ahol a másik eszközön abbahagytad, köszönhetően a részben megújult Cloud szolgáltatásnak.

A készítők főleg azt tartották szem előtt az alap funkciók tökéletesen működjenek és azok használatán keresztül megismerjék a userek felhasználói szokásait, hogy a további verziók során még kézre állóbb funkciókat hozhassanak. Egyben az Apple Pencil integrációra is nagy hangsúlyt fektettek. Hogy minden folyamat megvalósítható lehessen a stylus használatával is.

Töltsd le az Adobe Photoshopot! (iPhone, iPad – ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokat tartalmaz)

A konferencia során a vállalat bejelentette a Creative Cloud appok frissítését és új funkciókat az Adobe Illustrator, InDesign és Animate alkalmazásokhoz. Az Illustrator iPades verziója pedig 2020-ra várható.

Emellett érkezik az Adobe Photoshop Camera is, mely a mesterséges intelligencia segítségével hozza el a Photoshop-mágiát egyenesen a kamera alkalmazásba.

A Creative Cloud pedig kiegészült az Adobe Aero AR alkalmazással, ráerősítve a vállalat kiterjesztett valóság és 3D törekvéseire.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!