imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Íme az Angry Birds Transfomers első előzetese


Én utoljára az első Angry Birds játékkal játszottam, és azt sem toltam végig, mert nem kötött le annyira, de ettől függetlenül az elmúlt években a madaras széria hihetetlen népszerűségre tett szert, a Rovio pedig dollármilliókat szedett össze a különböző változatokból.

Azt sem tudom pontosan most éppen hány különböző Angry Birds app van (utánanéztem: 9 fő játék, 2 spin-off), de azt tudom, hogy voltak már mindenféle összeborulások, a Rio animációs film karakterei is megkapták a saját játékukat, és persze George Lucas is lecsap mindenre, amivel kifacsarhat még néhány dollárt a Star Wars-univerzumból.

A lényeg, hogy ősszel érkezik a még júniusban bejelentett Transformers-verzió, amiben a Piggy Islanden folyik a harc ahol a Transformers mérges madarak a Tojásszikráért küzdenek. Minden madár egy Transformers-karaktert fog kapni. Hát, nem is tudom, sokat nem gondolkodtak a dolgon, de igazából nem hiszem, hogy ennél többet ki lehetne hozni a koncepcióból.

Mindenesetre, az érdeklődést felcsigázandó a Rovio kiadta a játék első előzetesét, ami természetesen nem a játékmenetet mutatja be, hanem egy rövid animációs film, ahol megcsodálhatjuk a robotmadarakat:

Te hány Angry Birds játékkal játszottál már?

Forrás: AppAdvice. Borítókép: Rovio.

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!