imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Megérkezett az Apple TV app a 2019-es LG-tévékre


A kiválasztott országokban az Apple TV app egy frissítés formájában tölthető le, a koreai gyártó még idénre ígéri a 2018-as modellek támogatását is.

Már egy ideje tudni lehet, hogy az LG 2020-as tévéi Airplay 2 és HomeKit támogatással érkeznek, ám arról eddig nem esett szó, hogy mire számíthatnak a régebbi készülékek vásárlói. Tegnap viszont nekik is jó hírrel szolgált a gyártó, mikor hivatalos közleményben bejelentette az Apple TV alkalmazás érkezését bizonyos 2019-es modellekre.

A sajtóanyag szerint egy frissítés formájában minden tavaly megjelent OLED és NanoCell (SM9X és SM8X széria) készülékre elérhetővé vált az Apple TV app, s még ebben a hónapban érkezik egyes UHD-s típusokra is (UM7X és UM6X). A frissítés az USA-n kívül a világ 80 országát érinti. Pontos listát sajnos nem tettek közzé, szóval szívesen veszünk minden kommentet a 2019-es LG OLED-tulajoktól. A közlemény a 2018-as modellekre is kitért. A gyártó elvileg ezeket sem hanyagolja el, s egyelőre dátum nélkül, de még 2020-ban várható rájuk a frissítés.

Az érintettek örülhetnek, ha esetleg Magyarország is bekerült a szórásba. Hazai szemmel is hasznos funkció, hogy az Apple TV alkalmazás segítségével a felhasználók elérhetik az Apple TV+ streaming szolgáltatást, valamint az Airplay 2-n keresztül tükrözhetik iPhone/iPad/Mac készülékeik képernyőjét egyenesen a tévéjükre.

Forrás: Cision PR Newswire

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!