imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az Apple Watch 2


A mai Keynote során az Apple bemutatta az új Apple Watch szériát, és vele együtt természetesen az új szíjakat is. Nem is ragoznám tovább a szót, nézzük mit tud a cég új okosórája. 

A bemutató elején megtudtuk, hogy az Apple hivatalosan is a legnagyobb okosóra-gyártó, illetve a második legnagyobb óragyártó – persze az eladásokat tekintve. Mindösszesen a Rolex tudta megelőzni a céget. Az új óra pedig természetesen a legújabb watchOS-szel érkezik, amely rengeteg új funkciót tartalmaz. Ezekről bővebben a júniusi WWDC alkalmával írtunk, ezt az írást itt tekinthetitek meg. Érdekességként a Pokémon GO függők is örülhetnek, ugyanis az alkalmazás mostantól watchOS-re is elérhető. Az alkalmazás fejlesztői pedig tényleg kitettek magukért, ugyanis minden lehetőséget (kalóriaszámolás például) megvalósítottak az appban.

hermes_large

Az új Apple Watch már nem csak fröccsenésálló, hiszen 50 méterig teljesen vízálló. Igaz a bátrabb tulajok észrevehették, hogy a régebbi Watch is kibírta még a 10 métert is simán. Itt, most az lett teljesen más, hogy a hangszóró komoly változáson ment át, hiszen ez az alkatrész egyszerűen kilöki a vizet, ha esetleg úszunk, így egyáltalán nem kell attól tartani, hogy az meghibásodik. Az új óra S2 processzort kapott, ami 50%-kal növeli a teljesítményét majd. A kijelző is javult, ugyanis a második generációs kijelző kétszer fényesebb lett. Számomra viszont az igazi áttörést a beépített GPS jelenti, így a térképek alkalmazás egyből csatlakozik a műholdhoz, és nem kell órákat várni a navigálásért. A szoftverben is született újdonság, a Térképek például már mutatja a sebességünket az egyes útszakaszokon, ami a futóknak jelenthet majd könnyebbséget.

nike_large_2x

Az új szíjjakról nagyon nem ejtenék sok szót, hiszen rengeteg érkezett. A Hermes 2 például nagyon jól néz ki, de a többi szíj is elnyerheti az emberek tetszését. A sportolók számára egy új Nike szíj is született, ami tipikusan inkább a Nike kinézetvilágára hajaz. Ebből többféle dual-color lesz elérhető majd a kínálatban. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy érkezett egy új Apple Watch tokozás, ami kerámia lesz. Az új tokozás viszont nem lesz több színben, csak fehérben. Az árazás a következőképp alakul:

Apple Watch 2 Sport 139 990 forinttól
Apple Watch 2 215 990 forinttól
Apple Watch Nike 139 990 forinttól
Apple Watch Edition (kerámia) 479 990 forinttól

Megjelenés szeptember 23!

edition_large

Véleményem szerint az Apple Watch-csal most megcsinálta azt, amit az első generációval kellett volna. Memóriában tárolt alkalmazások, az önállóan futó alkalmazások, beépített GPS. Így végre megtörténik az, hogy az Apple Watch is olyan sebességgel zakatol majd, mint az iPhone-ok. Legalábbis felhasználói szemmel nem lesz nagy a változás. Ami érdekes, hogy rengeteg szíj van már a kínálatban, rengeteg színű tokozással. Így tényleg teljesen egyedivé lehet varázsolni, illetve alkalomhoz lehet igazítani a kinézetét, pont úgy mint egy kiegészítőnek. Végeredményben is az Apple Watch 2 remek lett, teljesen ki fogja szolgálni majd a watchOS 3-at és egy tökéletes okosórát fogunk kapni a hétköznapokra, az eseményekre és a sportoláshoz egyaránt.

INSTANT GET

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!