imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az HBO GO Apple TV-re!


Rég várt hír a hazai HBO előfizetőknek: az HBO GO közkívánatra megjelent Apple TV-re is, magyar nyelven.

Egy általános problémára nyújt megoldást a hazai Apple TV tulajdonosok körében az HBO GO megjelenése. Egészen eddig hazánkban nem létezett valódi alternatíva magyar nyelvű sorozat-streaming előfizetésre. Ugyan a Netflix egyre több feliratot és szinkront biztosít, de a tartalomkínálat korlátozott, csak a Netflix Original tartalmakat kapjuk meg csúsztatás nélkül. Ezért már mi is nagyon vártuk az HBO GO megjelenését Apple TV-re, amivel kényelmesen tudjuk követni kedvenc HBO sorozatainkat.

Az HBO GO előfizetésbe nem mennék bele részletesen, de elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy a kábeltévé szolgáltatón keresztül kell csomagot választani, majd az alkalmazáson keresztül a meglévő előfizetésünket kell aktiválni. A sorozatkínálatot tekintve senkit nem fog nagy meglepetés érni: Apple TV-n keresztül ugyanaz nézhető, ami eddig böngészőből, ChromeCasten, mobileszközön vagy konzolon. Megtaláljuk a Trónok harcát, de olyan magyar HBO sorozatokat is, mint a nagy sikerű Aranyélet vagy Társas játék.

Az alkalmazás így már a régió legtöbb országában elérhető, mint Bosznia Hercegovina, Csehország, Horvátország, Lengyelország, Macedónia, Montenegro, Románia, Szlovákia, Szerbia és Szlovénia. Az Apple TV támogatást valószínűleg az HBO sem fogja megbánni, az Apple TV App Store-ban a YouTube után máris a második helyre ugrott a Trending listában. Ha ti is HBO előfizetők vagytok, bátran töltsétek le az appot, és osszátok meg tapasztalataitokat a hozzászólásokban.

Frissítés: a cikk megírása óta újabb jó hírrel szolgálthattunk: az HBO GO már elérhető közvetlen előfizetéssel is, vagyis nincs már szükség meglévő HBO szerződésre.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!