imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Star Wars Force Arena iPhone-ra

Megérkezett az ingyenes Star Wars Force Arena iPhone-ra


Hosszú várakozás után végre letölthető a Star Wars Force Arena MOBA játék, ami végre átkerült bétából végleges fázisba. Az applikáció ingyenesen letölthető, munkaidőben jobban is megy a játék, szóval nem találtunk indokot arra, hogy miért ne próbálnánk ki.

A Force Arena egy online harctérjáték, ahol egyaránt küzdhetünk magányos farkasként vagy csapatba verődve egy haverral alázhatjuk porrá a birodalmiakat. A döntés a játékos kezében van: harcolhatunk az erő sötét, illetve a világosabbik felén is. A játék során a központi szereplők segítségével fitogtathatjuk tudásunkat és gyűjtögethetünk Pokémonokat további karaktereket.

IMG_1433

A végigjátszás közben feltűnik Han Solo, Darth Vader, sőt a Zsivány egyesből ismert Jyn Erso is. A tutorialt érdemes türelmesen kivárni, itt tanítja meg a játék a fő irányítást és gesztusokat. Bár kétségtelenül ez a leguncsibb része a játéknak, az első adandó alkalommal 5 másodperc alatt nyírtak ki, szóval legyetek türelmesek.

A jobb alsó sarokban található karakterkártyáktól nem kell félnünk, mindegy, hogy az erő mely oldalát pártoljuk, ők mindig velünk vannak. Csak rá kell húzni őket az ellenséges seregre és ők garantáltan végeznek velük, persze csak erejükhöz mérten korlátozott ideig képesek életben maradni.

IMG_1435

A megszokott módon, ebben a játékban is nyitogathatóak az achievementek, amik után jutalom jár. Amíg a traininget nem játsszuk le, addig nem tudunk továbblépni más játékmódokra sem, szóval ezt mindenképp végig kell majd szenvednie mindenkinek akkor is, ha már rutinos Star Wars játékos.

IMG_1429

A játékot fejlesztő Netmarble a következők írja a Force Arenáról:

A játékosok több mint 80, fejleszthető karakter és egység közül válogathatnak, hogy egy erőteljes osztagot állítsanak össze, annak érdekében, hogy a galaktikus dominancia küldetéséből győztesen jöhessenek ki. A játékosok egyedül strategizálhatnak, vagy meghívhatják a barátaikat, hogy együtt egy szövetségben harcoljanak a választott csoportjuk védelmének érdekében. Az arénabeli ellenfelek feletti győzelem segít a ranglista élére ugrani: ezért jutalmakat, különleges karaktereket és bónuszokat kaphat érte a játékos. A játékosok stratégiai és ügyességi képességeit teszi próbára ez a játék azáltal, hogy saját paklikat állíthatnak össze, amikben olyan erős párosok, mint Han Solo és Chewbakka egyesülhetnek, ami a harc közbeni eredményességet segíti elő. A győzelem és kudarc között jelentheti a különbséget, ha kihasználod ezeknek a párosoknak az előnyeit. A Star Wars: Force Arena zökkenőmentesen keveri a hatalmak karaktergyűjtemény-rendszerét, a fejlett frissítést, és a megérzéseken alapló irányítást a valósidejű PvP (Player versus Player, játékos a játékos ellen) csatákkal, hogy a legjobb játékélményt nyújthassa. Vezesd a csapatodat. Légy az aréna mestere!

A játék grafikája szép, ugyanakkor iPhone-on játszva nem az igazi az élmény. Ha van lehetőségetek akkor mindenképp próbáljátok ki iPaden is vagy lőjétek ki egy Apple TV-re, kontrollerrel valószínűleg egy egészen más játékélményben lenne részünk. Az alkalmazáson belüli vásárlásokkal pedig csak ésszel, hamar függővé válhat az ember.

MacBook Air Retina most 3 év jótállással

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!