imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 11.1 negyedik bétája


Az iOS 11.1 negyedik bétája további hibajavításokat hozott magával, akárcsak az ezt megelőző frissítés. Természetesen a béta 4 máris publikus állapotban van, így azok számára is letölthető, akik a végleges megjelenés előtt használatba vennék az új frissítéscsomagot. Lássuk, mit hozott az iOS 11.1 negyedik bétája!

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Idő közben mi is igyekeztünk minél több apróságot, trükköt, tippet adni az újdonsághoz. Itt például 20 olyan rejtett funkciót mutattunk be, amelyekbe nem biztos, hogy magatoktól belefutottatok volna, de írtunk a Clean Install előnyeiről és hátrányairól, vagy a megváltozott értesítések felületről, az egykezes billentyűzetről és az új Control Center lehetőségeiről. Ha még nem olvastad ezeket, érdemes vetned rájuk egy pillantást.

Az iOS 11.1 immáron a negyedik bétájával jelentkezik, mely további hibajavítások hozott akárcsak az elődje, melyben szintén a hibajavításokra feküdtek rá az Apple mérnökei. Ezt a frissítést sem bízták a véletlenre, igen masszív méretet öltött a negyedik béta (körülbelül 2 GB), biztosak lehetünk benne, hogy a végleges verzió megjelenésével az esetleges megmaradt bugok is javításra kerülnek majd a rendszerben. Pár apróbb javításra azonban még biztosan szükség lesz, hiszen még mindig találni hibákat a rendszerben. De mi változott?

  • Javították az elforgatásnál tapasztalt beakadásokat, igaz ez a menü ikonjaira is iPhone 6/6s/7/8 Pluson és iPaden.
  • Vége az apró laggoknak, mely egyes típusokon főleg a 3D touch gesztusoknál jelentkezett.
  • Eltűnt a Feedback app, ami azt vetíti előre, hogy GM, azaz egy megjelenés előtti verzióval van dolgunk.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 2017, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (mindkét generáció), hatodik generációs iPod touch.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!