imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

[FRISSÍTVE] Megérkezett az iOS 11.4.1!


Megérkezett az iOS 11 soronkövetkező frissítése. Nagy világmegváltásokra ilyen kevéssel az iOS 12 érkezése előtt már nem érdemes számítani, de legalább addig is néhány apróbb bug kijavításra került.

A soron következő frissítés mérete ahogy általában, úgy most is modellenként eltérő lehet, körülbelül 200-300 MB-ra érdemes számítani.

Az Apple a következőt írja a frissítésről:

Az iOS 11.4.1 hibajavításokat tartalmaz, és javítja az iPhone-ja vagy iPadje biztonságát. A frissítés tartalma:

  • Kijavít egy hibát, amely néhány felhasználónál megakadályozta az AirPods-fülhallgatójuk utolsó ismert helyzetének megtekintését az iPhone keresése funkcióban
  • Javítja a levelek, kontaktok és jegyzetek Exchange-fiókokkal való szinkronizálását

Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért, kérjük, látogasson el a következő webhelyre.

Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjátok telepíteni. Ahogy az lenni szokott, az iOS 11-gyel párhuzamosan a többi rendszer is frissült. A macOS ezúttal ugyan kimaradt (frissítés: csak késett kicsit, de befutott az is, ráadásul AirPlay 2 támogatással), de a watchOS és a tvOS nem, illetve még a HomePod szoftvere is megújult. Letöltésre fel!

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.4.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad 6.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad 2017, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 12,9″ (mindkét generáció), hatodik generációs iPod touch.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!