imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 11 hatodik bétája


Megérkezett az iOS 11 hatodik fejlesztői bétája, mely apró finomításokat, dizájnbeli változásokat, valamint hibajavításokat is tartalmaz. Lássuk, mire számíthat az, aki letölti az iOS legfrissebb verzióját!

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan rakhatjátok fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt, azt is kiveséztük, hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

Már javában vágjuk a centit szeptemberig, az iOS 11 pedig kezdi elnyerni végleges pompáját, azonban apró hibákat még mindig tartalmazhat a rendszer, amiket az Apple a végleges verzió megjelenéséig még javítani fog. Miközben ezen bugok nagy részét már sikerült orvosolni, Jony Ive keze ismét lecsapott néhány ikonra: nem lepődnénk meg, ha szeptemberre az összes kapna egy kis ráncfelvarrást. A frissítés tehát ismét látványos eredményt hozott, nem csak a motorháztető alatt piszkálták a rendszert. Nézzük, mi változott!

  • Új külsőt kapott az App Store és a Térkép alkalmazás ikonja (utóbbin befigyel az Apple Park körvonala).
  • Az Emlékeztetők app ikonjának bogyói visszavándoroltak az eredeti helyükre.
  • Árnyalatnyit változott az Óra ikonja is, vastagodtak a számlapon lévő számok.
  • A Live háttérképek közül eltűnt a 6 darab halas kép, minden más maradt, viszont helyettük nem kaptunk semmi újat.
  • Az Automatikus fényerő beállítási pontja mostantól a Kisegítő lehetőségek > Kijelzőbeállítások menüpontból érhető el.
  • Megújult az AirPods animációja is.

Forrás: 9to5mac

Ha nem óvakodsz az újdonságoktól, ajánljuk figyelmedbe az iOS 11 minden jóságát, különösképpen iPaden, hiszen itt lesz a legszembetűnőbb a változás. Szerencsére éppen, hogy kapható már az új iPad Pro, és a régi is még elérhető szuper kedvezményes áron az iSTYLE-ban: ha ilyet szeretnél vásárolni, nem érdemes túl sokáig várnod vele!

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!