imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 11 hetedik bétája


Megérkezett az iOS 11 hetedik fejlesztői bétája, mely ebben az esetben tényleg csupán apró finomításokat, dizájnbeli változásokat, valamint hibajavításokat tartalmaz. Lássuk, mire számíthat az, aki letölti az iOS legfrissebb verzióját!

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan rakhatjátok fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt, azt is kiveséztük, hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

Már tövig rágtuk a körmünket, az iOS 11 pedig kezdi elnyerni végleges pompáját, azonban hibajavításokból sosem elég, mindig akad még valami, amit az Apple még kiküszöbölhet a végleges verzió megjelenéséig. Ugyan a mostani frissítés nem hozott olyan szembetűnő változásokat, mint az ezt megelőzőek, azért itt-ott most is finomodott a rendszer. A bugok nagy részét már sikerült orvosolni, Jony Ive ezúttal egyetlen ikon fizimiskáján sem változtatott. A hetedik fejlesztői bétában valószínűleg több változtatás történt a motorháztető alatt, mint a felszínen. De lássuk, mik a szembetűnő újdonságok:

    • Lecserélték a Vezérlőközpont zene ikonját az Apple Music ikonjára.
    • Ha a Beállításokban ki van kapcsolva a hangerő limit, akkor mostantól a Vezérlőközpont hangerőszabályzójánál is jelzi a rendszer, ha túl hangosan próbálunk zenét hallgatni. (A fehér csúszka sárgára vált).
    • A zenelejátszás widgetek ezentúl fentről lefelé húzva is elérhetőek az Értesítési központból.
    • Kisebb lett az Zárolási képernyőn lévő óra.

Forrás: 9to5mac

Ha nem óvakodsz az újdonságoktól, ajánljuk figyelmedbe az iOS 11 minden jóságát, különösképpen iPaden, hiszen itt lesz a legszembetűnőbb a változás. Szerencsére éppen, hogy kapható már az új iPad Pro, és a régi is még elérhető szuper kedvezményes áron az iSTYLE-ban: ha ilyet szeretnél vásárolni, nem érdemes túl sokáig várnod vele!

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!