imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 11 tizedik bétája!


Öt nappal a szemptember 12-ei bemutató előtt az Apple még mindig nem tétlenkedik, és egy újabb, ezúttal a tizedik bétával szórta meg a nagyérdeműt. A minden idők legtöbbet tesztelt és csiszolgatott iOS-e hamarosan teljesen elkészül.

Az iOS 11 rengeteg újdonságot rejt magában, beleértve az új Fájlkezelőt, a Drag & Drop rendszert, a multitasking felületet, a személyre szabható Vezérlőközpontot és az iPadre dedikált Dockot. Korábban megírtuk, hogy miért érdemes várni a frissítéssel, majd az első nyilvános béta megjelenésével külön cikket szenteltünk annak, hogyan rakhatjátok fel az iPhone-otokra már most a béta állapotban lévő iOS 11-et, sőt, azt is kiveséztük, hogyan lehet visszaállni korábbi verzióra.

Soha egyetlen iOS-nek nem jött még ki annyi béta verziója, mint amennyi most az iOS 11-nek. Persze részben ebből következik, hogy a bemutatóhoz közelítve az egyes frissítések már nem igazán tartalmaznak látványos újdonságot, csak a motorháztető alatt javítottak egy-két dolgot. Nincs ez másként a mostani frissítéssel sem. Melynek már csak apró méretőből is következtetni lehet rá, hogy nem sok minden változott az előző verzióhoz képest.

Olyannyira nem, hogy ezúttal nem is írnék listát az újdonságokról. A korai teszterek szerint valamivel fürgébb lett a rendszer, bár ez könnyen lehet “placebo” is. Ezen kívül Guilherme Rambo, kedvenc szivárogtatónk kiszúrt pár változtatást a kódban, de még ő is csak annyit mondott ezekre, hogy nem valami sok. Ez van.

A jövőre nézve, valószínűleg már csak egy Golden Master verzió fog érkezni, bár láttunk mi már három napos béta frissítési ciklust is, nem lenne túl meglepő, ha a GM előtt még kijönne egy hasonlóan kevés újítást tartalmazó frissítés.

Ahogy az lenni szokott, a fejlesztői bétával párhuzamosan a kilencedik publikus béta is letölthető.

Érdekességképpen megemlítendő: a kevés újdonság ellenére is volt izgalom ezzel a tizedik bétával kapcsolatban. Az Apple fejlesztői oldala pont a béta megjelenése környékén egyszer csak elszállt pár órára, közben pedig több fejlesztői is azt vette észre, hogy profiljában orosz lakcím jelent meg. Egy pillanatra azért kitört a frász rajtuk. Egyrészt, mert volt már rá példa hogy feltörték az Apple fejlesztői oldalát és adatokat loptak – nyilván nem akarták, hogy megismétlődjön a helyzet. Másrészt mert ugye épp akkortájt telepítették sokan a friss bétát is. Felmerült annak a lehetősége, hogy talán a tizedik frissítés nem is az Apple-től származott.

Aztán persze az Apple megnyugtatott mindenkit: csak egy bug volt a az számlavezetési programban, nem tört fel senki semmit. Ennek tudtában, ti is nyugodtan telepítsétek a frissítést.

Forrás: Macrumors

A felsőoktatásban tanulók többségének szeptember 11-én kezdődik az egyetem/főiskola. Még nem késő a tanévkezdés előtt lecsapni valamelyik gépre a kínálatból, amelyet 12% kedvezménnyel vásárolhattok meg a Back to School akció keretein belül.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!