imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett az iOS 8.0.2 frissítés


A két nappal ezelőtt kiadott iOS 8.0.1 fiaskó után, az Apple gyorsan megoldotta a problémákat, így most már nyugodtan telepítheti mindenki az iOS 8 legújabb verzióját, mely egy csomó apró hibát javít.

Az iOS 8.0.2 verziószámú csomag csak néhány kisebb változást hoz az iOS 8.0-hoz képest, jellemzően olyan apróbb hibákat javítanak, amelyek igen ritkán jelentkeztek és csak a felhasználók töredékét érintette.

A legfontosabb, hogy ezentúl megfelelően működnek a HealthKit keretrendszert támogató alkalmazások. Eddig ugyanis az Apple kénytelen volt a HealthKit támogatás bevezetését ismeretlen okból elhalasztani, mostantól fogva viszont egészségügyi és fitness kiegészítőinket és alkalmazásainkat valóban a HealthKit keretrendszer segítségével, az Egészség (Health) alkalmazáson keresztül használhatjuk.

Ezen kívül az alkalmazások fényképkezelését, az egyedi billentyűzeteket, az iPhone 6 és 6 Plus egykezes használatát, az alkalmazások, zenék és egyéb tartalmak családon belüli megosztását, az SMS-MMS üzenetek küldését-fogadását, illetve az iCloudban tárolt csengőhangok használatát, valamint a Safari képfeltöltését éri javítás.

Rendszerint egy új operációs rendszer kiadását követően nem sokkal érkezik egy frissítés, ami az olyan hibák javítását tartalmazza, melyek csak a készülékek kis százalékán jelentkezik, ez a frissítés is pontosan ilyen jellegű.

Itt olvasható az iOS 8.0.2 hivatalos leírása:

iOS 8.0.2

Ez a kiadás többek közt a következő fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmazza:

• Kijavít egy hibát, így a HealthKit-alkalmazások már elérhetővé tehetők az App Store-ban
• Megold egy problémát amely miatt más gyártók billentyűzeteinek kiválasztása törlődhet, amikor a felhasználó megadja a jelkódot
• Kijavít egy problémát, amely megakadályozta, hogy néhány alkalmazás hozzáférjen a Fotókönyvtárban lévő fotókhoz
• Javítja az Elérhetőség funkció megbízhatóságát iPhone 6-on és iPhone 6 Pluson
• Kijavít egy problémát, amely nem várt mobiladat-forgalmat okozott SMS-/MMS-üzenetek fogadásakor és küldésekor
• A Családi megosztás Rákérdezés a vásárlásra funkciójának jobb támogatása alkalmazáson belüli vásárlásoknál
• Kijavít egy problémát, amely miatt a csengőhangok néha nem voltak visszaállítva az iCloud biztonsági mentésekből
• Kijavít egy hibát, amely megakadályozta a fotók és videók Safariból való feltöltését

IMG_0014

Nektek mik a tapasztalataitok? Minden rendben? Találtatok valamilyen újdonságot?

 

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!