imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett és letölthető az iOS 9.3.3


Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple megmutatta, mit várhatunk a következő jelentős iOS-frissítéstől, az iOS 10-től – ennek megjelenése azonban még odébb van. Addig is, kiadták a következő kisebb frissítést, az iOS 9.3.3-at.

Menetrendszerűen megérkezett az iOS következő frissítése, az iOS 9.3.3. Sok újdonság nincs benne, az Apple mindössze ennyit ír:

Az iOS 9.3.3 hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli az iPhone vagy iPad biztonságát.

Emellett megjelent a legújabb tvOS is, mely a 9.2.2 verziószámot viseli, valamint a watchOS 2.2.2 is, erről is csupán ennyit közöl az Apple:

Ez a kiadás hibajavításokat és biztonsági frissítéseket tartalmaz.

Jól látható tehát, hogy jelentős változás, új funkció nem került a szoftverekbe, az Apple csak egy kötelező biztonsági frissítést és hibajavító csomagot adott ki ma az operációs rendszerekbe.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével.

Az iOS 9.3.3 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, ötödik és hatodik generációs iPod touch.

ioscompatibility
iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!