imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett a hivatalos Google Analytics iOS app


Pont tegnap este jutott eszembe, hogy minek szívok a Google Analytics webes felületével a telefonomon amikor az iMagazin adatait akarom gyorsan megnézni, biztos megvan erre a Google megfelelő alkalmazása. Évek óta használom az Analyticset különböző oldalakhoz, de ez még sosem jutott eszembe. Szóval, rákerestem az App Store-ban, és meglepődve tapasztaltam, hogy nincs hivatalos Analytics app.

Vannak persze mindenféle fejlesztőknek mindenféle appjaik, de egyik sem nyerte el a tetszésemet, ráadásul általában fizetősek. Ennek viszont vége, mivel most jelent meg a Google hivatalos iOS Analytics alkalmazása, mely ingyenesen tölthető az App Store-ból. Az alkalmazásban megtalálhatók a lényeges funkciók, gyorsan rá tudunk pillantani például az aktuális látogatószámra vagy a havi adatokra.

Google Analytics

Az app kezelőfelülete letisztult, követi a Google többi alkalmazásának a formavilágát. Könnyedén áttekinthetőek az adatok, teljesen egyértelmű a navigáció, szóval a célnak tökéletesen megfelel az alkalmazás. Nem is lehet ezt tovább csűrni-csavarni, ha használtok Google Analytics-et szerintem kötelező az alkalmazás.

• Google Analytics app letöltése az App Store-ból (ingyenes)

Forrás: iMore.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!