imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megérkezett Instagramra is a Dark Mode


Az iOS 13 sokak szerint legjobb újítása a Dark Mode, mely sötétségbe borította telefonunk menüjét, valamint a gyári appokat. Mostantól pedig az Instát is.

A Dark Mode egyik legnagyobb előnye, hogy sötét hátterének köszönhetően kevésbé fogyasztja az akkumulátor kapacitását. Ennek ellenére sokan nem ezért használják, hanem mert baromi menőn néz ki, plusz eltér az eddig megszokott világos megjelenéstől.

És végre megérkezett az egyik legnagyobb közösségi média alkalmazásába is. Az Instagram legújabb frissítésével elhozta a Dark Mode-ot, ami ráadásul érzékeli a telefonunkon lévő beállítást, és az alapján állítja be a sötét vagy a világos hátteret. Tehát semmit nem kell keresned a beállításokban, magától átáll majd a téma.

A frissítés a szokásos módon nem egyszerre történik meg, tehát, ha nálad még nem elérhető, légy türelemmel, hamarosan megérkezik. Én például a cikk írása közben frissítettem az appot, és a megnyitása után már automatikusan sötétben kaptam vissza.

Te melyik app esetén várod nagyon a Dark Mode-ot?

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!