imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkezett a Mastercard Részletfizetés az iSTYLE üzleteibe!


A Mastercard fejlesztésének köszönhetően Cetelem vagy OTP hitelkártyád segítségével bankkártyás fizetéskor néhány gombnyomással választhatsz akár részletfizetési lehetőséget is.

Sőt, az iSTYLE november 15. és december 31. közötti exkluzív akciójában iPhone vásárlása és Mastercard Részletfizetéssel történő bolti kifizetése esetén most ajándékba kaphatsz 2 év teljes körű védelem biztosítást!

Maga a részletfizetési megoldás rendkívül egyszerű: amikor 20 ezer forint felett vásárolsz és a szolgáltatásra beakitvált Cetelem vagy OTP hitelkártyával fizetsz, a bankkártya elfogadó POS terminálon a PIN kódod megadását követően megjelenik egy részletfizetési opció.

Utána a felkinált lehetőségek közül kiválaszthatod a törlesztendő hónapok számát, majd azt is láthatod, hogy mennyit kell összesen visszafizetned kamatokkal együtt. A vásárlás végén pedig a hitelkártya bizonylaton olvashatók a részletfizetésre vonatkozó egyéb információk is pl. a havi törlesztő részlet és a kamat értéke. A szolgáltatásért egyébként nem muszáj bemenni az üzletekbe, online vásárlás esetén is elérhető a Mastercard Részletfizetés lehetősége a szolgáltatásra már bekapcsolt kereskedőknél.

Alapfeltétel, hogy megfelelő hitelkártyával, az összeghez megfelelő hitelkerettel rendelkezz és a bankod ezt a megoldást támogassa és engedélyezve legyen a kártyádon. A felhasználással kapcsolatos információkat bankodtól kaphatsz. Még új szolgáltatásról lévén szó, ezért jelenleg csak azok számára elérhető, akik Cetelem Bank és az OTP Bank által kibocsátott, Mastercard típusú hitelkártyával rendelkeznek és azon már aktiválta is a szolgáltatást a bank.

A Mastercard részletfizetés már elérhető az összes iSTYLE üzletben! További információkért látogass el az iSTYLE weboldalára vagy bármely üzletükbe!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!