imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megérkeztek az első iPhone XR tesztvideók


Lehullt az embargó, kitehették tesztjeiket a szerencsés sajtóorgánumok, influenszerek. Ilyet lett az iPhone XR, videókollázs!

Aki esteleg elfelejtette volna: a szeptemberi iPhone Keynote valójában nem merült ki az iPhone XS és XS Max bemutatkozásában. Lelepleztek ugyanis egy harmadik, az össes többinél olcsóbb, de csak relatív kevés kompromisszummal járó harmadik telefont is, az iPhone XR személyében. A felhozatal ár-érték bajnokát már látatlanba is több elemző az eladások csúcsára vizuonálta.

Többet azonban nem kell csak sejtésekre hagyatkozni, az első teszterek kitehették részletesebb véleményüket YouTube-ra, jöjjenek az első iPhone XR tesztvideók:

Forrás: MacRumors

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!