imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Mégis megjelenik a Linkin Parkos Carpool Karaoke epizód


Ahogy arról bizonyára mindenki tud már, Chester Bennington, a Linkin Park énekese júliusban öngyilkos lett. Halála előtt pár nappal viszont épp egy Carpool Karaoke adást vettek fel, így az epizód egyike a Bennington életében készült utolsó felvételeknek. A család most áldását adta a sugárzásra.

A halálhírt követően írtunk róla, hogy történetesen pont a Linkin Parkos Carpool Karaoke epizód lett az egyik utolsó olyan felvétel, amelyik még az előadó életében készült az énekesről. Az anyag sorsa kétséges volt, hiszen egyfelől a rajongók jelentős része követelte, hogy a haláleset ellenére is vetítsék le a részt, másfelől viszont, ha ezt az Apple megteszi, biztosan sokan támadták volna őket azért, mert pénz csinálnak egy tragikus eseményből.

Az Apple végül úgy tűnik, okosan döntött: megvárták, amíg eltelt egy kis idő, hogy tiszteletben tartsák a gyászidőszakot, majd a család engedélyét kérték a vetítéshez. Amit meg is kaptak, Talinda Bennington, az énekes felesége egy rövid Twitter üzenetben adta “a család áldását” a rész sugárzására.

Az Apple kínosan figyelt arra, hogy ne biztosítson támadási felületet, így annak ellenére, hogy a sorozat epizódjai alapvetően csak Apple Music előfizetéssel nézhetőek, ezúttal a rész ingyenesen is megtekinthető lesz mindenki számára. Hogy pontosan milyen felületeken, az nem tiszta, az Apple a megszokottaktól eltérő módon nem tett ki teaser videót a YouTube csatornájára, így az sem biztos, hogy egyáltalán az Apple Music-ban látható lesz. A zenekar Facebook oldalán viszont biztosan.

Forrás: AppleInsider

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!