imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent a Smart Battery Case iPhone XS-hez!


Meg természetesen az XS Max-hoz és XR-hoz is. A dizájn alig változott, de legalább kaptunk vezeték nélküli töltést.

December elején röppent fel az első pletyka, ami később az új évben is megerősítést nyert az Apple Legrondább Termék Díjas Smart Battery Case-ének újabb generációjáról, amely már támogatja a legújabb iPhone modelleket is, azaz az iPhone XS-t, XS Maxot és XR-t is.

Nem kellett sokat várnunk, és noha egy kósza pillanatig felmerült a gyanú, hogy ez nem lesz olyan csúnya, mint elődje, most hivatalosan is megnyugtathatunk mindenkit:

de, pontosan ugyanolyan csúnya.

Cserébe tud mindent, amit remélni lehetett. Egyrészt ami a legfontosabb, hogy a vezeték nélkül tölthető, azaz bármelyik ilyen töltőpadra rádobható a vele felszerelt iPhone, nem kell kibugyolálni előtte. Másrészt támogatja a gyorstöltést is az USB-PD szabványnak köszönhetően.

Végül, de nem utolsó sorban pedig a Lightning-os kiegészítők is használhatóak maradnak. Elvileg, ugyanis nem láttunk képet az aljáról, de feltehetően indukciósan tölti a tok az iPhone-t, így a Lightning port szabadon maradhatott, éppúgy, mint a CES-en bemutatott Mophie toknál.

Nem mellesleg pedig elsődleges feladatát is szépen teszi: az XS-t akár 33, az XS Max-ot 37, az XR-t pedig 39 óra extra üzemidővel ruházhatja fel, ami tényleg számottevő. Hasonlóan számottevő az ár is, amit elkérnek érte, a 130 dolláros címke azért akárhogy is nézzük, nem kevés. Ettől függetlenül természetesen vannak, akiknek minden kompromisszum ellenére megéri az extra dzsúz.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!