imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iMagazin alkalmazás iPadre is


Két éves lett az iMagazin, erre az alkalomra egy kis meglepetéssel készültünk, mégpedig az iMagazin alkalmazás iPad verziójával, melyet mostantól bárki letölthet ingyenesen.

Kicsit több mint négy hónapja jelent meg az iMagazin app iPhone-ra, most pedig az oldal indulásának két éves évfordulójára elkészítettük az iPadre optimalizált változatot is, így mostantól az iPhone és Apple Watch mellett iPaden is olvashatjátok a cikkeinket.

Őszintén szólva igencsak meglepődtünk, hogy milyen sokan kértétek, sőt követeltétek az iPadre optimalizált verziót, de rajtunk ne múljon alapon, megkértük a Big Fish-t, hogy mire két éves lesz az iMagazin, mindenképp legyenek készen vele. Az iPhone alkalmazást egyébként havonta 3-4000-en használják, reméljük, hogy iPaden is lesz még további 1-2000 olvasónk, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk.

ipadfunkc

Ahogy a képeken is láthatjátok, az iPad alkalmazásunk nem csak egy széthúzott iPhone app, hanem kifejezetten az iPad nagyobb kijelzőjére optimalizált a cikkek megjelenése. Igyekeztünk úgy megoldani, hogy iPad minin, 9,7-es iPaden, és 12 hüvelykes iPad Prón is jól nézzen ki a felület. Emiatt is tartott több hónapig, hogy elkészüljön, de úgy gondoltuk nem lenne túl igényes megoldás, ha az iPhone-os nézetet nagyítanánk fel, pedig egy ilyen fapados megoldás csak tizedannyi fejlesztési időbe került volna. A cikkek álló illetve fekvő nézetben is olvashatók iPaden, és mivel már két évvel ezelőtt is 2048 pixel széles képeket használtunk, a régebbi cikkekben lévő fotók is Retina felbontással jelennek meg.

alma2

A Mit Vegyek rész is kapott iPadre optimalizált elrendezést, sokkal kellemesebben áttekinthető, hogy mely Apple termékek frissültek legutóbb illetve, melyek azok az Apple termékek, amiket már rég nem újított meg az Apple.

ipad_push

Természetesen a Push értesítések az iPadre is megérkeznek, és egy plusz funkció is belekerült az alkalmazásba. Kis piros pöttyök jelzik az alkalmazásban az olvasatlan híreket. Ha például az iPhone-on elolvastunk egy hírt, akkor az adott cikk mellől eltűnik az olvasatlan jelölés ha az iPaden nyitjuk meg az alkalmazást.

Javítottunk pár hibát is, például a nem megjelenő Safari ikont a megosztásnál, illetve a korábban nem megnyíló App Store linkek is működnek.

Nincs más hátra, töltsétek le az iMagazin appot, vagy ha már letöltötték, nyomjátok meg az App Store-ban a frissítés gombot és használjátok minden nap! Mi toljuk nektek továbbra is a híreket, teszteket, videókat, ti csak olvassátok, kommenteljétek a híreket ahogyan eddig is! Ha bármi ötletetek van, amit szeretnétek látni az alkalmazásban, írjátok meg a hozzászólások közé, a jó ötleteket fontolóra vesszük, és később beépítjük a következő verziókba.

iMagazin app letöltése az App Store-ból

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!