imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 10.0.2


Ahogyan az lenni szokott, nagyjából egy héttel a nagy verzióváltás után befutott az első kisebb javítócsomag a szeptember 13-án megjelent iOS 10-hez: itt az iOS 10.0.2.

Szokás szerint nagy újdonságokra nem érdemes számítani, mindössze arról van szó, hogy az eredeti iOS 10-ben talált, illetve az iPhone 7 megjelenése után tapasztalt apróbb hibákat javítja az Apple. Ezt tartalmazza a csomag a hivatalos leírás szerint:

Az iOS 10.0.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-ja vagy iPadje számára. A frissítés tartalma:

• Megold egy hibát, amely ideiglenesen megakadályozhatja a fejhallgató hangvezérlőinek működését

• Kijavít egy hibát, amely miatt néhány felhasználónál a Fotók kiléphet az iCloud-fotókönyvtár bekapcsolásánál

Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért, kérjük, látogasson el a következő webhelyre: https://support.apple.com/hu-hu/HT201222

Az első pontban az új Lightning-fülhallgatóra gondol az Apple, ez néha nem reagált a gombnyomásokra, ki kellett húzni és vissza kellett dugni a telefonba az „újraindításhoz”. A második pont magáért beszél.

A frissítés mérete elenyésző a teljes iOS 10-hez képest, készüléktől függően nagyjából 80 MB körüli csomagról van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjuk telepíteni. Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 10 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

iOS 10 kompatibilitás
MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!