imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.0.1 javítás. Rakd fel!


Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple mindenki számára elérhetővé tette az iOS 11-et, már itt is van az első hibajavítás, amit melegen ajánlunk, hogy mindenki rakja fel.

Sajnos elég sok probléma volt az iOS 11-gyel. Sokan nem hallották a hívó vagy hívott felet, vagy épp a számkijelzés bolondult meg, és persze az üzemidő is elég kacifántosan alakult.

Szerencsére most megérkezett az első hibajavítás, ami remélhetőleg javítja a legnagyobb és leggyakoribb problémákat.

A frissítés mérete kicsit izmosabb, mint szokott lenni, készüléktől függően nagyjából 200- 280 MB körüli csomagról van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjátok telepíteni.

Amennyiben nem dobja fel a telefonod vagy iPaded a frissítést, ebben az esetben valószínűleg a béta profil lesz a ludas. Eltávolítása és egy újraindítás után menni fog a frissítés.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.0.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!