imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.0.1 javítás. Rakd fel!


Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple mindenki számára elérhetővé tette az iOS 11-et, már itt is van az első hibajavítás, amit melegen ajánlunk, hogy mindenki rakja fel.

Sajnos elég sok probléma volt az iOS 11-gyel. Sokan nem hallották a hívó vagy hívott felet, vagy épp a számkijelzés bolondult meg, és persze az üzemidő is elég kacifántosan alakult.

Szerencsére most megérkezett az első hibajavítás, ami remélhetőleg javítja a legnagyobb és leggyakoribb problémákat.

A frissítés mérete kicsit izmosabb, mint szokott lenni, készüléktől függően nagyjából 200- 280 MB körüli csomagról van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjátok telepíteni.

Amennyiben nem dobja fel a telefonod vagy iPaded a frissítést, ebben az esetben valószínűleg a béta profil lesz a ludas. Eltávolítása és egy újraindítás után menni fog a frissítés.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.0.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!