imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.0.2!


Nem telt el sok idő azóta, hogy az Apple kiadta az iOS 11.0.1-et, ami hibajavításokat tartalmazott, már is itt van a a 11.0.2-es verzió. Ez a frissítés többek között az iPhone 8 és iPhone 8 Plusnál tapasztalható recsegő hívásokat javítja.

Sajnos elég sok probléma volt az iOS 11-gyel. Sokan nem hallották a hívó vagy hívott felet vagy épp a számkijelzés bolondult meg, és persze az üzemidő is elég kacifántosan alakult. Azóta az Apple kiadta második második javítócsomagot is, annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb abszolválja a felmerülő problémákat. Az iOS 11.0.2-es verzió az iPhone 8 recsegésére nyújt megoldást, de persze mindenkinek ajánlott feltelepítenie, aki tapasztalt problémát az iPhone-ján.

Az Apple ezt írja a frissítésről:

Az iOS 11.0.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavítja a hibát, mely miatt recsegő hangokat lehet hallani telefonhívások közben néhány iPhone 8 és 8 Plus készüléken.
  • Megoldja a problémát, ami miatt néhány fotó esetleg nem látható.
  • Kijavítja a hibát, mely miatt az S/MIME-titkosítással védett e-mail-üzenetekben lévő mellékletek nem nyílnak meg.

A frissítés mérete ismét izmosabb a megszokottaknál, készüléktől függően nagyjából 200-280 MB körüli csomagról van szó. Szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból tudjátok telepíteni. Amennyiben nem dobja fel a telefonod vagy iPaded a frissítést, ebben az esetben valószínűleg a béta profil lesz a ludas. Eltávolítása és egy újraindítás után menni fog a frissítés.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.0.2 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!