imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 11.1.1!


Bő egy hét telt el az iOS 11.1 kiadása óta, az Apple máris utánadobott egy hibajavításokat és bugfixeket tartalmazó apróbb frissítést. Fókuszban az autocorrect bug, ami leginkább külföldön szedte áldozatait.

Sajnos a megjelenést követően elég sok probléma volt az iOS 11-gyel. Sokan nem hallották a hívó vagy hívott felet vagy épp a számkijelzés bolondult meg, és persze az üzemidő is elég kacifántosan alakult. Azóta az Apple több javítócsomagon is túl van már, az iOS 11.1 pedig további újdonságokat hozott. Ebben a legújabb változatban felmerülő hibákat javítja most az iOS 11.1.1-es frissítés, nagy csodákra ne számítsunk, hangsúly a bugfixen.

Az Apple ezt írja a frissítésről:

Az iOS 11.1.1 hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy problémát, amely a billentyűzet automatikus javítási funkciójával kapcsolatos
  • Kijavít egy problémát, amely miatt leáll a Hey Siri működése

A frissítés mérete ezúttal csak pár megabájtra rúg (iPhone 7-en 44,6 MB), de ez természetesen készüléktől függően változik. A telepítés szokás szerint a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontból érhető el. Amennyiben nem dobja fel a telefonod vagy iPaded a frissítést, abban az esetben valószínűleg a béta profil lesz a ludas. Eltávolítása és egy újraindítás után elvileg menni fog a frissítés.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 11.1.1 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPad 5.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, hatodik generációs iPod touch.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!