imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 12.1.4-es frissítése


Megérkezett a csoportos FaceTime javítása. Ajánlott biztonsági frissítés mindenkinek.

Az elmúlt héten egy komolyabb bugot fedeztek fel a csoportos FaceTime beszélgetések közben, amit később az Apple is elismert. A szolgáltatást órákon belül lekapcsolták, és azóta nem volt elérhető. A mostani frissítés ezt a biztonsági próblémát oldja meg, valamint újra elérhető vele a csoportos FaceTime.

Fontos: a korábbi iOS alatt futó készülékeken továbbra sem lesz elérhető ez a funkció, ezért mindenkinképpen ajánlott a mostani frissítés.

Az Apple a következőt írja a frissítésről:

  • Az iOS 12.1.4 fontos biztonsági frissítéseket tartalmaz, és minden felhasználó számára ajánlott.
  • Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért látogasson el a következő webhelyre: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

Az iOS 12 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPad 5.gen, iPad 6.gen, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 10,5″, iPad Pro 11″, iPad Pro 12,9″ (mindkét generáció), hatodik generációs iPod touch.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!