imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Megjelent az iOS 13.2.2!


Az új frissítésben egy komplexebb hibajavítási csomag érkezett, befoltozva ezzel többek közt a hívások és multitasking eddig problémáit. 

Az iOS 13 rengeteg újdonságot tartalmaz, például a már évek óta várt Dark Mode-ot, a megújult – és most már még okosabb – Photos appot, a Sign In with Apple funkciót, a megújult Find My alkalmazást, a megint kicsit intelligensebb Sirit, a fejlettebb emlékeztetőket és jegyzeteket, és még hosszan sorolhatnánk.

Az új 13.2-es verzióba olyan újítások kerültek, mint a frissen megjelent AirPods Pro támogatása és aktív zajszűrés állítása a Vezérlőközpontból. Érkezett egy rakat új Emoji és az iPhone 11, 11 Pro és Pro Max megkapta a Deep Fusion támogatást. Az adatok biztonsága is nőtt, már eldönthetjük, szeretnénk-e megosztani az Apple-lel, amit Sirinek diktálunk, egyben az okos asszisztens újra képes lesz felolvasni az üzeneteinket (de csak második generációs vagy újabb AirPods, AiPods Pro és Beats Pro használata esetén).

A 13.2.2-es verzió igazi bugfix-mix. Kezdve a hívások után felmerült hálózati problémákkal és mobilnet eldobálással, egészen a multitasking alatt automatikusan bezáró appokig.

Az iOS 13.2.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy hibát, amely miatt az alkalmazások egyes esetekben váratlanul bezárulnak a háttérben történő futtatás közben.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy hívások után átmenetileg megszakad a mobilszolgáltatás az iPhone-on.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a mobilhálózati adatok átmenetileg nem érhetők el.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt az S/MIME-titkosítással védett e-mail-üzenetekre küldött válaszok az Exchange-fiókok között alkalmanként olvashatatlanok lettek.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Kerberosszal történő egyszeri bejelentkezés használatakor megjelenik egy hitelesítéssel kapcsolatos rendszerüzenet a Safariban.
  • Megold egy problémát, amely miatt a YubiKey Lightning-csatlakozón keresztül táplált kiegészítők esetében a töltés félbeszakadhat.

Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért látogasson el a következő webhelyre: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

A frissítés a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontjában jelenik meg.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!