imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Megjelent az iOS 13.2.2!


Az új frissítésben egy komplexebb hibajavítási csomag érkezett, befoltozva ezzel többek közt a hívások és multitasking eddig problémáit. 

Az iOS 13 rengeteg újdonságot tartalmaz, például a már évek óta várt Dark Mode-ot, a megújult – és most már még okosabb – Photos appot, a Sign In with Apple funkciót, a megújult Find My alkalmazást, a megint kicsit intelligensebb Sirit, a fejlettebb emlékeztetőket és jegyzeteket, és még hosszan sorolhatnánk.

Az új 13.2-es verzióba olyan újítások kerültek, mint a frissen megjelent AirPods Pro támogatása és aktív zajszűrés állítása a Vezérlőközpontból. Érkezett egy rakat új Emoji és az iPhone 11, 11 Pro és Pro Max megkapta a Deep Fusion támogatást. Az adatok biztonsága is nőtt, már eldönthetjük, szeretnénk-e megosztani az Apple-lel, amit Sirinek diktálunk, egyben az okos asszisztens újra képes lesz felolvasni az üzeneteinket (de csak második generációs vagy újabb AirPods, AiPods Pro és Beats Pro használata esetén).

A 13.2.2-es verzió igazi bugfix-mix. Kezdve a hívások után felmerült hálózati problémákkal és mobilnet eldobálással, egészen a multitasking alatt automatikusan bezáró appokig.

Az iOS 13.2.2 hibajavításokat és fejlesztéseket tartalmaz az iPhone-jához. Ez a frissítés:

  • Kijavít egy hibát, amely miatt az alkalmazások egyes esetekben váratlanul bezárulnak a háttérben történő futtatás közben.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy hívások után átmenetileg megszakad a mobilszolgáltatás az iPhone-on.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a mobilhálózati adatok átmenetileg nem érhetők el.
  • Kijavít egy hibát, amely miatt az S/MIME-titkosítással védett e-mail-üzenetekre küldött válaszok az Exchange-fiókok között alkalmanként olvashatatlanok lettek.
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Kerberosszal történő egyszeri bejelentkezés használatakor megjelenik egy hitelesítéssel kapcsolatos rendszerüzenet a Safariban.
  • Megold egy problémát, amely miatt a YubiKey Lightning-csatlakozón keresztül táplált kiegészítők esetében a töltés félbeszakadhat.

Az Apple-szoftverfrissítések biztonsági tartalmával kapcsolatos tudnivalókért látogasson el a következő webhelyre: https://support.apple.com/kb/HT201222

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével. Szorgalmasaknak mindkettő ér.

A frissítés a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontjában jelenik meg.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!