imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 9.3.2


Utoljára nagyjából másfél hónapja frissült az iOS a 9.3.1-es verzióra, ami főleg hibajavításokat tartalmazott – például a nem működő linkek problémáját orvosolta. A ma megjelent, 9.3.2-es verzió is elsősorban a javításokra koncentrál.

Ilyen hiba például az iPhone SE tualjdonosok kis hányadánál jelentkező Bluetooth-probléma, ami tehát nem hardveres, hanem szoftveres probléma volt. Ezen kívül főleg olyan apróságokat orvosoltak még az Apple szoftvermérnökei a 90 MB körüli csomagban, melyekbe valószínűleg nem sokan futottak bele a mindennapok során. Ezen kívül egy kényelmes változtatásra is felfigyelhetünk: mostantól Low Power módban is működik a Night Shift funkció. A frissítés hivatalos leírása az alábbi:

Az iOS 9.3.2 hibajavításokat tartalmaz, valamint növeli az iPhone vagy iPad biztonságát. A frissítés tartalma:

  • Kijavít egy hibát, amely néhány Bluetooth-kiegészítő esetében problémákat okozhat a hangminőségben, amikor azok az iPhone SE-vel vannak párosítva
  • Kijavít egy hibát, amely miatt előfordulhat, hogy a szótárdefiníciók keresése nem működik
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta az e-mail címek gépelését a japán kana billentyűzet Mailben és Üzenetekben való használatakor
  • Kijavít egy hibát, amely miatt a VoiceOver Alex hangjának használatakor az eszköz átvált egy másik hangra az írásjelek és szóközök kimondásakor
  • Kijavít egy hibát, amely megakadályozta, hogy az MDM-szerverek egyéni B2B-alkalmazásokat telepítsenek

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével.

Az iOS 9.3.2 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro 9,7″, iPad Pro 12,9″, ötödik és hatodik generációs iPod touch.

iOS 9.3.2 kompatibilitásA ma megjelent többi frissítésről egy későbbi cikkben írunk bővebben.

 

Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!