imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Itt az új MacBook Pro 16" 2019

Mi pedig leteszteltük

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent az iOS 9.3.4


Nem telt el még három hét az előző iOS-frissítés óta, az Apple máris kiadta a következő verziót, az iOS 9.3.4-et. Sok újdonságra azonban már nem érdemes számítani az iOS 10 előtt, a mostani frissítés is egy biztonsági rést foltoz be.

A ma megjelenő, (készüléktípustól függően) nagyjából 25 MB-os csomagról mindössze ennyit ír az Apple:

Az iOS 9.3.4 egy fontos biztonsági frissítést tartalmaz az iPhone-jához vagy iPadjéhez, és minden felhasználó számára ajánlott.

Ha elnavigálunk a frissítéshez mellékelt linkre, akkor annyit tudhatunk meg, hogy az IOMobileFrameBuffer bugot kihasználva alkalmazások tetszőleges kódot futtathattak kernel jogosultságokkal. Arról egyelőre nem volt hír, hogy valaki kihasználta volna ezt a hibát, mindenesetre valószínűleg elég komoly dologról lehet szó, ha minden előjel nélkül javították egy új iOS-verzió kiadásával. Az iOS 9.3.4-et tehát mindenkinek érdemes feltelepítenie. A hiba felfedezőjének az Apple a Pangu jailbreak-csapatot jelöli meg.

Bár a frissítés nem jár adatvesztéssel, azért tegyük meg magunknak azt a szívességet, hogy nem bízzuk magunkat a véletlenre, és készítünk egy biztonsági mentést az iPhone-unk vagy iPadünk tartalmáról. Készíthetünk teljes biztonsági mentést az iCloud-tárhelyünkbe, vagy számítógépünkre az iTunes segítségével.

Az iOS 9.3.4 az alábbi készülékekkel kompatibilis: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Pro, ötödik és hatodik generációs iPod touch.

iOS 9.3.2 kompatibilitás
iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!