imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjelent a macOS 10.13.5 – Üzenetek az iCloudban támogatással


Megérkezett a macOS 10.13 soron következő hivatalos frissítése, a 10.13.5-ös verzió. A legfrissebb kiadás már tartalmazza az Üzenetek az iCloudban funkciót, amely néhány napja az iOS 11.4-ben is megjelent már.

Az új frissítés elhozta a Messages in Cloud, vagyis az Üzenetek az iCloudban funkciót. Ezzel lehetőségünk nyílik az üzenetek és csatolmányok felhőbe való szinkronizációjára, így nem kell lokálisan tárolni azokat és az eszközeink közt is nagyobb lesz az összhang, feltéve, ha mind használja ezt a beállítást. Emellett természetesen a szokásos hibajavításokról és fejlesztésekről sem feledkeztek el.

A frissítés mérete körülbelül 2,5-3 GB között van.

Az Apple a következőt írja frissítésről:

A macOS High Sierra 10.13.5 frissítés javítja a Mac gép stabilitását, teljesítményét és biztonságát, és az összes felhasználó számára ajánlott.

Ez a frissítés támogatja az Üzenetek az iCloudban funkciót, amellyel az iCloudban tárolhatja az üzeneteit és azok mellékleteit, így helyet szabadíthat fel a Mac gépén. Az Üzenetek az iCloudban engedélyezéséhez  nyissa meg az Üzenetek Beállításait, kattintson a Fiókok lehetőségre, majd jelölje be az Üzenetek az iCloudban lehetőséget.

A macOS 10.13.5 az alábbi Mac-ekkel kompatibilis:

  • MacBook (Late 2009 vagy újabb)
  • MacBook Pro (Mid 2010 vagy újabb)
  • MacBook Air (Late 2010 vagy újabb)
  • Mac mini (Mid 2010 vagy újabb)
  • iMac (Late 2009 vagy újabb)
  • Mac Pro (Mid 2010 vagy újabb)
  • iMac Pro
Apple iPad Pro 10,5

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!