imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjött az első Apple-sorozat trailere


Tegnap este megérkezett az első felhangoló videó az Apple-féle Carpool Karaoke videósorozathoz, miközben épp javában zajlott az 59. Grammy-gála. Nézzük meg, hogyan is képzeli el az Apple a saját tartalmak gyártását!

Az utóbbi időben egyre csak fokozódott a hangulat az Apple beleharangozott saját tartalmai körül. Számos hírmorzsa, vagy éppen Jimmy Iovine interjú tanúskodott arról, hogy az Apple filmes karrierje hamarosan megkezdődik. Igazából már csak a mikor volt a nagy kérdés: úgy tűnik, most már tényleg nemsokára. Legalábbis az első trailer kint van, innen már nincs visszaút.

Még nincs egy hónapja sem, hogy azt fejtegettük egy cikkünkben, miért is érdekelt az Apple a tartalomgyártásban, valamint Jimmy Iovine-en keresztül megerősítést nyert az is, hogy hamarosan várhatóak videós tartalmak is Apple Music-on. Ezt már szeptember 7-e után is sejteni lehetett, hiszen a bemutatóra történetesen James Corden, a népszerű Carpool Karaoke műsorvezetője kocsikázta ki Tim Cook-ot a Bill Graham Civic Auditoriumba.

A sorozat eredetileg James Corden The Late Late show című műsorának egy eleme, amiben a műsorvezető, James, kocsiba pattan egy amerikai celebbel, dumálgatnak kicsit, majd mindenféle slágereket énekelnek közösen. A Carpool Karaoke rendkívül sikeres lett a maga egyszerű, de nagyszerű koncepciójával. A legnézettebb részek már a 100 milliós nézettséget is átlépték. A meghívott sztárok között pedig olyan ismert nevek szerepelnek mint Adele, Justin Bieber, Sia, vagy épp Selena Gomez.

Na, ennek a műsornak a jogait vette meg az Apple, és ez is lesz egyben az Apple első, sajátmárkás sorozata az Apple Music felhasználók részére. A csak pár órája közzétett trailer alapján úgy tűnik, hogy az eredeti koncepción nem nagyon változtatott a cég. Viszont nem James Corden lesz a műsorvezető, bár legalább egy részben biztosan fel fog tűnni ő is. A 16 részesre tervezett, egyenként 30 perces részekben a következő sztárvendégekre lehet számítani a trailer alapján:

James Corden, Will Smith, Billy Eichner, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, Blake Shelton, Michael Strahan, John Cena és Shaquille O’Neal.

Azt, hogy pontosan mikor érkezik a sorozat, egyelőre még nem tudjuk. Az Apple csak annyit írt az egyperces ízelítő végére, hogy „hamarosan”, ami azért nem túl informatív adalék. Az viszont biztos, hogy Apple Music-exkluzív lesz a tartalom, így ha eddig is imádtad nézni a sorozatot, akkor azért, ha csak most lettél rá kíváncsi, akkor meg azért érdemes előfizetni a szolgáltatásra.

Forrás: 9to5mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!