imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjött a Dark mode a YouTube iOS alkalmazásába


Jó néhány hete vártunk rá, néha már azt hittük sosem jön, de mégis: megérkezett a YouTube sötét témája iPhone-ra és iPadre. Mutatjuk, hol tudod bekapcsolni.

A béta teszterek már január eleje óta a dark mode-dal riogatnak, amit már többször is megszerettünk volna osztani veletek is, hiszen tudjuk, hogy sokan kedvelik a sötét hátteret, köztük vagyunk mi is. Asztali böngészőből már régóta elérhető ez a funkció, most végre az iPhone-os alkalmazást használva sem fogunk megvakulni, ha ezt a funkciót használjuk.

Az aktiváláshoz először csekkol az App Store-ban, hogy elérhető-e a legújabb verziója az alkalmazásnak, ha igen, akkor mindenképp frissíts. A 13.08-ás verzió már egészen biztos, hogy tartalmazni fogja ezt az apró újítást. Ha ezzel is megvagy, akkor nyisd meg az appot. Nálunk automatikusan felajánlotta első indítás után, hogy váltsunk át sötét témára.

Ha ez nálad nem így lenne, vagy mégis kikapcsolnád, akkor jobb oldalt felül koppints a profilodra, majd a Settings menüpontra. Itt legfelül találod a Dark theme kapcsolóját. iPhone X tulajdonosoknak energiaspórolás szempontjából mindenképpen ajánljuk, mindenki másnak pedig a szem megóvása érdekében.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!