imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Megjöttek a szeptemberi Keynote meghívók!


Az Apple váratlanul kiküldte a szeptemberi iPhone bemutató meghívóit a sajtó képviselőinek: hivatalossá vált a dátum és a helyszín is.

Megérkezett a hivatalos meghívó a szeptemberi Keynote-ra. Ahogyan azt korábban már sejteni lehetett, 12-ére időzítették a bemutatót. A helyszín és az időpont sem okozott meglepetést, természetesen idén is a tavaly átadott Steve Jobs Theather ad majd otthont Keynote-nak, a cupertinóiak főhadiszállásán, közép-európai idő szerint 19 órás kezdettel.

Az esemény meghívója meglehetősen rejtélyes, a karikából több dologra is következtethetünk. Nekünk először az Apple Watch ugrott be, annak ellenére, hogy szinte kizárt egy ilyen alakú okosóra bemutatása. Jobban szemügyre véve a meghívót arra jutottunk, hogy minden bizonnyal az Apple Parkot ábrázolja az arany színű, szabályos kör.

Mire számíthatunk?

Véleményünk szerint a korábbi pletykák beigazolódnak 12-én és három új iPhone-t mutat be az Apple, ezen kívül nagy eséllyel negyedik generációs Apple Watchokat is láthatunk majd. A merészebbek új iPad Próban és akár Mac vonalon történő frissítésben is bízhatnak. Egy biztos, idén is élőben kommentáljuk a Keynote-ot, itt az iMagazinon. Tartsatok velünk!

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!